За нас

Повече от 10 години с опит в почистването

Компанията е създадена през 2007 година от братя Николови в Лондон. Още след първото тримесечие, набира популярност и от едва двама души, персонала наброява 11 служители. След две години работа, усъвършенстване на услугите и инвестиции в машини и консумативи, компанията открива голям офис в сграда Hellan Parck.

Преди три години, фирмата е продадена като успешен бизнес и открива своя реплика от същите собственици на територията на гр. София и област.

Можем да претендираме с предлагане на качествени, луксозни услуги, модерни и иновативни машини за почистване, скъпи БИО препарати и перфектно обучени служители.

Ако имате нужда от услуги свързани с пране и почистване на матраци, дивани, мека мебел, почистване и пране на луксозни килими, мокети, завеси, пердета или искате да почистите и изперете салона на вашия автомобил – ние сме насреща !

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим качествена услуга на Българския потребител. Услуга, свързана със здравето, от която хората имат нужда за да водят пълноценен начин на живот. Качественото почистване и дезинфекцията в дома на високо ниво е нашата мисия.

Нашата визия

След повече от дест годишен опит в иновативното почистване на матраци, мека мебел и килими, можем гордо да се определим като професионалисти в тази област. Нашата визия е да се развиваме и да сме в крак с последните технологии, машини и препарати, който използваме във вашите домове.

Нашата история

професионално почистване и пране на матраци, мека мебел, килими и мокети с най-новите и модерни машини за екстракция.

В резултат от повишеното търсене на услугите като почистване и пране на матраци или пране на килими и мокети, мека мебел в домашни условия, нашата компания се специализира в предлагането на този тип качествени услуги. Трудността и невъзможността от прането на мека мебел или матраци в домашни условия ни амбицира да работим над проекта за намиране на най-добрите и прецизни машини и препарати.

Вече 10 години се грижим за чистотата и здравето във вашия дом.

Компанията е създадена през 2007 г. като малка семейна фирма за пране на матраци, килими и мека мебел в Лондон от двама братя Българи. През 2009 г. година повишеното търсене на услугите дава възможност на сем. Николови да инвестират в скъпи и модерни машини, обучение на екип и предлагане на качествена услуга.

През 2010 г., сем. Николови откриват голям офис в бизнес център и обучават и квалифицират персонал от 11 души. Професионално обучени служители с модерна техника и хъс, почистват над 10 адреса дневно. Качествената услуга бързо се популяризира и компанията се разраства в рамките на годината

През 2014 г. семейната компания за професионално почистване премества бизнеса си на родна земя в гр. София. Компонентите от опит, професионализъм, модерна техника и познания в сферата допринасят за бързото популяризиране на качествените услуги, които се предлагат в София и София област. Експерти в почистването.

Защо да наемете нас ?

Когато се нуждаете от перфектно изпълнена услуга, доверете се на професионалистите с опит и модерна техника.

Ние почистваме перфектно
Обучен персонал, модерни и качествени машини и препарати ще се погрижат да изперем и почистим вашият матрак, меката мебел или мокета.
Качествени Био Препарати и Дезинфекцирани Машини
Преди да посетим дома ви, ние дезинфекцираме основно всички наши машини. Работим само и единствено с филтри за еднократна употреба и държим на чистотата на 100%
Нашият екип е добре обучен
Можете да сте сигурни, че в дома ви ще дойде обучен и квалифициран персонал, изрядно чист и подготвен за да се погрижи работата да бъде перфектно свършена.
Нашият екип работи само в София и София Област
За да сме максимално ефективни и бързи, за да предлагаме качествена услуга и в дома ви да изпращаме качествен и добре обучен персонал, предлагаме услугите си само в София и София Област
Експресна оферта по телефона
Ако не сте получили достатъчно информация от страницата ни относно цени, моля свържете се с наш служител, който на момента ще ви даде ценова оферта.
Гарантираме, че го правим качествено !
Опита и професионализма ни дават основание да гарантираме, че предлагаме качествени услуги в сферата на почистването.