Почистване и пране на мека мебел, пране на дивани, столове и кресла

Почистване и екстракторно пране на дивани, кресла и столове, пране на мека мебел – 10 лв за място

Грижите ли се достатъчно за дивана или меката мебел, върху които прекарвате почивката си ? Кога за последно вашия диван е почистван или пран ? Не е ! А знаете ли какво се е събрало в него в дълбочина ? А зацапан ли е горния слой на тъканите ?

пране на диван, изпиране на диван, пране на холна гарнитура

Акари, бактерии, гъбични спори, мъртва кожа, косми, прах, алергени…са малка част от съдържащите се в дивана ви мръсотии. Прането на мека мебел в домашни условия е трудоемък процес, който е невъзможен без специализирана техника и опит.

Ние ви предлагаме дълбоко почистване и екстракторно пране и моментално сушене на мека мебел.

пране на тапицерияПървата стъпка, която прилагаме е дълбоко вакуумно почистване с машина с воден филтър и молекулен сепаратор и дезинфекциране с UV лампа, втората стъпка е екстракторно изпиране и моментално сушене на меката мебел. Нашата супер модерна машина извлича до 100% всички видове мръсотии наслоили се в горния слой и в дълбочина на вашата мека мебел. Екстракторно пране и луксозно почистване на дивани, кресла, фотьйоли, столове + UV дезинфекциране за унищожаване до 100% на микробите и бактериите НА ПРОМО ЦЕНА ОТ 10 ЛВ ЗА МЯСТО –  (например диванът ви е три местен, цената за цялостно, професионално почистване, пране и дезинфекция е – 30 лв.)

пране на дивани, машинно пране на дивани, пране на тапицерияКога да предприемем пране на мека мебел и премахват ли се наслоените мръсотия и петна ? От услугата пране на диван, пране на кресла или пране на столове може да се възползвате ако в домашни условия не можете да почистите добре меката мебел. Особено светлите дивани или столове се замърсяват видимо по-бързо. Изтъркването с четка и препарат не винаги е добра идея, защото в тъканите на меката мебел може да попадне влага в дълбочина и те да мухлясат. Екстракторното пране, което прилагаме с нашата най-модерна технология се извършва със специални препарати и БИО разградима пяна, които едновременно се впръскват и едновременно машината ги изсмуква заедно с натрупаните нечистотии. Меката мебел остава чиста, дезинфекцирана, премахнати са петна, замърсени слоеве и неприятни миризми.

почистване на дивани, фирма за почистване на дивани, пране на дивани

Направете запитване