Почистване и пране на килими и мокети на адрес

Почистване и екстракторно пране на мокети и килими + UV почистване – 3 лв кв/м

Обикновеното почистване на килима с прахосмукачка не може да извлече напълно набитите в него мръсотии, акари, микроби и бактерии.

машина за пране на матраци  пране на матрак и премахване на акари

Красивият мокет определено има нужда от пране поне веднъж-два пъти годишно. Тук сме ние на разположение с нашата уникална по рода си и най-модерна машина с дълбоко вакуумно озон почистване и екстракторно пране. Премахва до 99% акари, бактерии, микроби, гъбични спори, косми, прах,

алергени и др.

пране на килими и пране на мокетиКакво представлява ексракторното пране на килим и наистина ли килима остава моментално сух ?

След като прецизно извлечем нечистотиите от вашия килим, започваме процедура сухо пране. Чрез нея вкарваме свеж въздух и озон, които позволяват на тъканите да се отпуснат. Следващата стъпка е дълбоко екстракторно пране на килима с БИО ПЯНА, моментално сушене на килима до 98% и последната стъпка е ултра виолетово дезинфекциране и унижожаване на микробите до 100%.

пране на килим, пране на мокет, машинно пране на килимиПочистването се извършва с нови дезинфекцирани филтри на машината ! Преди наш екип да посети ваш адрес и да се заеме с прането на килима ви, нашите машини биват стерилизирани и дезинфекцирани. 

ЦЕНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА КИЛИМИ И МОКЕТИ НА МЯСТО – 3 ЛВ.КВ/М, включва и премахване на стaри петна.

изпиране на мокет, машинно пране на мокетЗащо да се възползвам от прането на килим или мокет на място ? Предлаганата от нас услуга на пране на килими и мокети на място е луксозна услуга, която се извършва със специална машина за екстракция. Така се обръща внимание към тъканите на вашия килим, прането е ръчно и посредством едновременното впръскване на БИО препарат, подходящ за вашия килим и, едновременния вакуум под високо налягане се получава екстракция, която изпира перфектно и най-замърсените килими. Килима остава почти сух на момента, а извлечената от него мръсотия можете да видите на мига. Повтаряме процедурата с екстракция, докато водата в резервоара на машината ни стане чиста. Можете да очаквате напълно чист и дезинфекциран изпран килим, премахване на петна, премахване на акари, микроби и бактерии.

пране на килим до врата, пране на килими на адрес, пране на място

Направете запитване