Почистване и пране на матраци, почистване и пране на единичен матрак

пране на матрак, премахване на петна от матрак

Професионално почистване на матраци. Екстракторно пране на матраци.Почистване, обезпрашаване, премахване на акари от матрак и двустранно пране + сушене на единичен матрак – 49 лв

Почистването и прането на матраци извършваме на ваш адрес. Наш екип или наш служител ви посещава в удобно за вас време с мобилна екстракторна перяща машина. Почистването на матрака се извършва бързо, а чрез няколко стъпки, матрака ви ще бъде изпран, дезинфекциран и изсушен. Почистен от петна, акари, бактерии и микроби.

машини за пране на матраци, мобилна почистваща машинаПредлагаме професионално почистване на матраци и екстракторно пране на матраци с най-новите Японски машини UVHover360 & UV sterilization B550LP – почистване в няколко стъпки, след които можете да се насладите на чистия си матрак още на същата вечер.

 

Замисляли ли сте се кога за последно вашият матрак е почистван… А изобщо пран ли е някога ? Имате ли петна по матрака, петна от кръв, петна от урина… зацапан ли е на повърхността, а дали има наслоили се в него неприятни миризми ?

пране на матраци, изпиране на матракАкарите, бактериите, микробите и алергените, които съжителстват във вашия матрак не могат да бъдат премахнати с обикновена прахосмукачка поради това, че всмукателната сила на вакуума не е достатъчна. А почистването с мокра кърпа или препарат освен да остави влага в тъканите на матрака и да разнесе нечистотиите, друго не би спомогнало.

пране на матрак в домашни условияПрането и почистването на матрак в домашни условия е невъзможно и ако не сте използвали тази услуга скоро или изобщо, прочетете какво предлагаме ние.

Ако в дома ви има бебе, малки деца, не забравяйте, че тяхната имунна система все още не е добре изградена и вдишването на акари и алергени, може да предизвика неспокоен сън, алергии, зачервявания по кожата. Ако в дома ви има домашни любимци, които обичат да се настаняват по вашите легла, то тогава почистването на матрака ви е задължително поне два пъти в годината.

Ето и стъпките по почистване, които нашият професионален екип прилага на вашия матрак:

Дълбоко вакуумно озон почистване на акари, бактерии, прах, микроби, сухо пране и екстракторно пране с био пяна и дезинфекциране и унищожаване на микробите до 100%. Цялостно зацапани матраци или матраци с петна, отървете се от тази мисъл. Прането и почистване на матрак се извършва посредством най-модерната машина екстрактор, специално създадена за едновременно пране и сушене на матраци и мека мебел. Премахват се до 100% петна, нечистотии, неприятни миризми.

prane na matrak, izpirane na matrak

ЦЕНАТА ОТ 49 ЛВ Е ЗА ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ, ЕКСТРАКТОРНО ИЗПИРАНЕ, ПРЕМАХВАНЕ НА ЗАЦАПАНИЯ СЛОЙ НА ЕДИНИЧЕН МАТРАК ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ( и премахване на петна ).

Направете запитване