Почистване и пране на матраци, почистване и пране на двоен матрак

Почистване на матраци и екстракторно пране на матраци. Двустранно почистване, премахване на петна и пране+сушене на двоен матрак + UV дезинфекция – 79 лв

Ако скоро не сте прилагали почистване на матрака си, то със сигурност в него съжителстват бактерии, акари, алергени и микроби, а може би матрака ви е зацапан или с петна и неприятни миризми ?

Замисляли ли сте се защо се събуждате сутрин изморени, защо понякога нощем не ви достига въздух ?

Сигурни ли сте, че сте осигурили необходимата чистота на децата в дома ви. Как премахвате прахта от матрака ?

Имате ли домашен любимец и знаете ли космите и микробите от него как се наслояват в матраците ?

пране на матраци, изпиране на матракАко не полагате особени грижи за почистването на вашия матрак, ако изобщо не сте прибягвали до пране на вашия матрак, вижте какво предлагаме ние. 

Ние разполагаме с най-новата Японска машина за почистване на матраци, сухо и екстракторно пране на матраци.

машина за пране на матраци  пране на матрак и премахване на акари

Първата стъпка е дълбоко вакуумно почистване, почистване с вакуум 2Д, което почиства до 100% в дълбочина прах, акари, косми, алергени, микроби. Почистването в дълбочина с обикновена прахусмукачка е почти невъзможно. Прахосмукачките за домашно ползване нямат тази силна мощност за извличане на прахта от дълбочина.

Втора стъпка от почистването на матрака – сухо почистване с озон – машината вкарва на бързи обороти чист озон, като прониква дълбоко в тъканите на матрака и ги пречиства.

Трета стъпка от нашето почистване на матрак – екстракторно изпиране на матрака, чрез специални БИО препарати и пяна – едновременно впръсквани и изсмуквани, а матрака ви е чист готов за употреба до няколко часа. Специално създадената машина екстрактор за пране на матраци е най-модерната иновация в сферата на изпиране на тъкани и мека мебел без да оставя във тях влага. Перфектно се почистват зацапани матраци, матраци с петна от кръв, матраци с петна от урина, премахват се неприятни миризми, извлича се мухъл и влага от тъканите на матрака ви.

Последната стъпка на перфектното почистване на вашия матрак, която прилагаме е – дезинфекциране с UV машина, лъчите на която унищожават до 100% микроби,акари,алергени и бактерии. Особено важно е почистването и дезинфекцирането на леглото на вашето бебе. Малките деца нямат развита имунна система и често боледуват от алергии, сърбежи по кожата, обриви. А ако в дома ви съжителстват малки деца и домашни любимци, препоръчваме ви почистване и дезинфекциране на мека мебел, матраци и килими поне 3-4 пъти годишно.

премахване на петна от матрациКРАЙНА ЦЕНА ЗА ЦЕЛИЯ ПАКЕТ НА ДВУСТРАННО ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА ДВОЕН МАТРАК – 79 лв. – включва посещение и прилагане на всички по горе описани стъпки на почистване на матрака ви.

Направете запитване