Нашите клиенти, говорят

Имаме удоволствието да споделим препоръките на нашите доволни клиенти.

Яна Николова, заявка на услугата по телефона

Използвала съм и друг път услугата пране на матрак но съм възхитена от професионализма и чистотата, които прилагате. Харесва ми, че машините с които работите, и които донесохте в дома ми бяха изкрящо чисти. Това е важно…особено когато в дома ми има малки деца и влизат външни лица.

Иван Колев - Банишора, поръчка чрез онлайн форма

Доволен съм от прането на тапицерията на колата ми. Веднъж годишно до сега съм използвам услугите на автомивки, но приключих с този процес. Едно че не знаеш с какво ти перат колата, друго че никога не съм я взимал суха, а съм чакал часове. Харесва ми услугата, че посещавате клиента на негов адрес и работите с много добри машини за пране и някакво бързо сушене.

Виктория Петрова, ж.к. Витоша, клиент 0998

Изпрахме всички матраци у дома и мога да кажа, че алергиите които децата получаваха – изчезнаха. Мисля, че акарите се подценяват от много хора. И все пак съм изумена какви нечистотии излязоха от на външен вид чистите ни матраци. Благодаря от името на цялото ми семейство за безплатната първа демонстрация и пране на матрак. Определено ще се възползваме от вашите качестевни услуги.

Надя - онлайн поръчка на услуга пране на килим

Като цяло съм доволна от прането на килима, което вашата компания извърши в дома ми, благодаря за талона за отстъпка и безплатното пране на малък диван, но така или иначе едно петно от червено вино така и не можа да се премахне. Зная, че е старо но се надявам при следващо посещение и опит да се справите и с това

Христо Христов х-л Импулс

Благодаря на вашата фирма за професионалната поддръжка и винаги бързата реакция когато имаме нужда от вашите услуги пране на килими или пране на матраци и мека мебел.

Найден Лалев - талон за отстъпка

Използвах отстъпка дадена ми от приятел за пране на тапицерия на колата ми. Като цяло съм доволен, изпирането е на ниво, тапицерията почти веднага беше суха, колата миришеше на супер свежо и чисто, само че двамата служители които изпираха колата ми казаха, че ще са готови до час, а се наложи да си остана вкъщи час и половина защото те се забавиха… Ако може да бъдат служителите по точни с изпълнението на услугите.

Силвана Василева

Използвам няколко услуги от вашата фирма, прането на матраците и премахването на мухъла от единия матрак успешно. В месеца веднъж ползвам дезинфекцирането на банята и детската стая и съм много доволна. Децата ми не боледуват и съм сигурна, че чистотата, която им осигуряваме в дома е най-важна.

Партньори